9/12/13

SORTIDA A LA CIUTAT DE TERRASSA 3r ESO



El passat 29 d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO van realitzar una sortida a la ciutat de Terrassa amb dos objectius: un d’esportiu i l’altre de tecnològic.

L’activitat esportiva consistia en un entrenament pràctic de l’esport d’hoquei herba a les instal·lacions de club Atlètic Terrassa. Des de les 10,30 h fins a les 13 h van estar practicant aquest esport amb tres monitors d’aquest club, treballant conceptes com: aprendre els fonaments de l´hoquei mitjançant jocs simplificats, la conducció, el llançament, la passada, tir a porta i, per acabar, uns partits per competir entre ells.


2/12/13

Auto Retro Barcelona: Tres dècades amb el vehicle històric i tot el seu entorn



30 anys: Un clàssic que es manté jove
Era 1984 quan Fermín Sulé Luengo va inaugurar, en el marc del palau núm. 7 de Fira de Barcelona, la primera edició d’ Auto Retro Barcelona, ocupant només la meitat d’aquest recinte. Era un inici modest que tres dècades més tard s’ha convertit en el primer saló internacional espanyol dedicat a l’automòbil, la motocicleta, l’aviació, la nàutica clàssica i tot el seu ampli entorn, el primer al nostre país però també el més destacat de la Mediterrània. 30 anys de vida que donen per a molt però que per voluntat del seu creador i president és una baula més d’un certamen que funciona bé i té molt futur per endavant.