12/3/18

ROBÒTICA INS FLIX. FIRA COSMOCAIXA 2018

Actualment  la  robòtica  educativa  i  el  desenvolupament  de  projectes  que  incorporen dispositius  programables  ha  esdevingut  una  activitat  reeixida que  parteix  d’una  llarga tradició  del  nostre  país. Aquestes accions han estat en  la  línia  de  desenvolupament  competencial  del  currículum  de  Tecnologies  i  han  anat obrint diversos camins per desvetllar l’interès de l’alumnat envers els temes científics i tecnològics per orientar-los cap a estudis i professions d’aquest àmbit.

Aquest curs l’Ins. Flix continua amb el projecte pilot iniciat l’any passat pel Departament d’Ensenyament a la matèria de tecnologia de 4t d’ESO “IMPULSEM LA ROBÒTICA“ Tecnologies creatives a l'aula.

Els conceptes treballats fins ara han estat:

·         Components electrònics bàsics, motors, servos i es seu control amb la interfície arduino.
·         Control i automatització. Entrades/sortides digitals i analògiques.
·         Soldadura tova i complexionat elèctric.
·         Disseny i construcció d’objectes programats.
·         Programació amb IDE arduino basat en el llenguatge C++

Recull fotogràfic de la Fira de projectes del programa “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” a la seu de CosmoCaixa que es va fer el passat 23 de febrer, on hi participarà tot l’alumnat de Catalunya implicat en aquest projecte amb el fi de de motivar els estudiants i proporcionar noves eines per a l'aprenentatge de la tecnologia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada