14/3/19

TREBALLS DE RECERCA TECNOLÒGICS INS FLIX CURS 2018-2019


El treball de recerca és un conjunt d'activitats estructurades i orientades a la investigació que realitza tot l'alumnat de batxillerat amb l'orientació i seguiment del professorat, per tal de consolidar la competència en recerca.

La dedicació horària de l'alumnat ha de ser de 70 hores aproximadament i, de forma habitual, es realitza entre finals del primer curs i inicis del segon curs del batxillerat.

Aquest any la majoria de treballs desenvolupats pels alumnes de l’Ins Flix de la modalitat de Tecnologia han estat de caire pràctic. Els alumnes han treballat amb molta motivació i els resultats obtinguts ha estat molt bons.

Fabricació d’un aeromodel

Amb aquest treball s’ha fabricat una avioneta aeromodel controlada amb motor plow.



Restauració d’una mobylette AV-89 del 1971

Es restaura una motocicleta de l’avi.



Fabricació d’un prototip de selecció de préssecs

Consisteix en fabricar un dispositiu casolà robotitzat que selecciona mitjançant una càmera i el desenvolupament d’un software si els préssecs depositats son bons o no. Aquesta tria es fa amb l’anàlisi de la imatge presa per la càmera i contrastada pel software.

El control ha estat fet amb Raspberry PI 3.



Fabricació tricicle derrapador

Es construeix des de zero un tricicle derrapador a motor, frens, sistema d’arrancada i bateria. Tot partint d’una estructura de bicicleta reutilitzada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada